kedd, szeptember 15, 2020

Ózongenerátor

2020. szeptember 15. 13:30

 

A járványok idején az ózonos fertőtlenítéssel gyorsan elpusztíthatóak a vírusok, baktériumok, ezzel nagymértékben csökkenthető a járvány tovább terjedése, így védve meg a gyermekeket.

Az ózongenerátor segítségével a termekben, játékokon, polcokon, mellékhelyiségekben minden, szemmel nem látható kórokozó elpusztul. Az eljárás végén az extra töménységű ózon visszaalakul friss oxigénné, így nem marad káros anyag, nincs szükség szellőztetésre, a helyiség azonnal használhatóvá válik.

Nagy hatékonysággal, gyorsan, biztonsággal biztosítható a gyermekek számára a baktérium, illetve vírusmentes, higiénikus és friss levegőjű környezet. Gyermekkorban a személyi higiénia még nem alakul ki, ezért nekünk felnőtteknek kell helyettük erre odafigyelnünk.

Az eljárással teljesen vegyszermentesen és biztonságosan fertőtleníthetjük a gyermekek környezetét, megakadályozva, hogy a levegőben terjedő vagy a játékaikon megtelepedett kórokozók megbetegítsék őket.

Az ózonos fertőtlenítés legfontosabb előnye a vegyszeres fertőtlenítő eljárásokkal szemben, hogy a kezelés után nem marad egészségre ártalmas vegyszermaradvány.