Híreink

Ballagó - További képek: https://www.facebook.com/csaladi.napkozi.nyiregyhaza/

Eljött hát ez a nap is, 9 cseperedős gyermektől búcsúzunk- Első napon a nagycsoportos gyermekek elbúcsúztak a kisebbektől . A szülők csodás meglepetéssel készültek a gyermekeknek. Búcsúzási bulit szerveztek meg a mi segítségünkkel. Gondoskodtak mindenki ellátásáról. Volt torta, rágcsa, innivalók. Gyönyörű dekorációt is hoztak, amellyel mi gondozónők szívesen díszítettük fel a csoportszobát. Ajándékba még héliumos lufit is kaptak, amelyet haza is vihettek. Ez külön öröm volt számukra. 2017.szeptember elsején búcsúztak el az óvodába menő gyermekek a bölcsődétől. Délután 17 órától vette... Tovább ››

Gyereknap a Bölcsikében

Idén 2 napos volt. Szerencsére az időjárás is nagyon kedvező volt számunkra.

Az udvaron ugráló vár várta a gyerekeket, ami az egyik meglepetés volt. Nagyon örültek a gyerekek, hiszen a jókedv csak fokozódott. Ezen kívül csúszda, trambulin, labdák és sok színes játék várta a cseperedőket.

A tízórait is kint fogyasztották el, hűsítő gyümölcslével, gyümölccsel és kis finomságokkal készültünk nekik.

A második napon az ugráló várat ismét biztosítottuk.

Bent pedig meglepetésben volt részük. A bölcsőde dolgozói gondoskodtak ajándékokról. Minden gyermek kapott 1 DVD... Tovább ››

Polett névnapja

„Marci búcsú bulija”

Apák Napja

Immár második alkalommal rendeztük meg az 
Apák Napját, mely idén is remekül sikerült. 
Nagyon sok apuka részt tudott venni az eseményen, a gyerekek nagyon boldogok voltak, hogy - e szép napot édesapjukkal tölthették.
Az időjárás is kedvező volt számunkra, ezért az udvaron fogadtuk az apukákat. 
Játékos programokkal készültek a gondozónők, melyeknek minden résztvevő örült.
Rajzos feladatokkal, plakátokkal , tornával kedveskedtünk, majd meglepetés pizzával, amiért különösen lelkesedtek mind a szülők , s mind a gyerekek. 
De beszéljenek a képek, hiszen egy... Tovább ››

Oldalak