Munkatársaink

Mottónk:

Válassz olyan foglalkozást, amit szeretsz, és soha többé nem kell dolgoznod!

 

Andó Dorottya vagyok. Csecsemő- és kisgyermeknevelő-gondozó, illetve családi napközi vezető végzettséggel rendelkezem.

A hobbim a tánc és az ének, amelyek megszerettetése célom a családi napköziben is. Számomra öröm, hogy naponta a kisgyermekek között lehetek. Szeretek velük foglalkozni és sok pozitív élményt kapok tőlük. Jó látni a gyermekek vidámságát, folyamatos fejlődését, érezni szeretetüket, ragaszkodásukat.

 

 

 

 

 

 

 

Kascsák Tímeának, "Mea néninek" hívnak! A gyerekek iránti tiszteletem, szeretetem irányítja életemet. Csecsemő- és kisgyermeknevelő-gondozó, illetve családi napközi vezető végzettséggel rendelkezem.

Fontos számomra a szülők visszajelzése is akár a munkámról, akár a gyerekről, hiszen végső soron együtt nevelünk őket! A gyerekek iránti szeretetem már óvodás koromban elkezdődött, ugyanis már ekkor tudtam, hogy a legkisebbekkel szeretnék foglalkozni. Így már régóta tudom, az én helyem a gyermekek között van. Azon dolgozom, hogy a csoportunkban meleg, szeretetteljes környezetben segítsem a gyermekek fejlődését, gondozását a mindennapi ellátás során.

A mindennapos torna mellett hetente egy alkalommal játékos fejlesztő torna foglalkozásunk van amelyet én tartok. A játékos mozgásfejlesztő foglalkozás során , amely mondókás, a gyermekek sokoldalú mozgástapasztalatot szereznek, amely során mozgáskoordinációjuk javul, a nagy- és finommozgásuk fejlődik. Nem csak azért szeretek itt dolgozni, mert IMÁDOM a gyerekeket, a csoportomat, hanem azért is, mert a Cseperedő Palánták Családi Napközi rendkívül családias, közvetlen légkör. De nem elhanyagolható a jó munkahelyi közösség sem.

 

 
 

Juhász Alexandrának, „Szandi néninek” hívnak. Csecsemő-és kisgyermeknevelő végzettséggel rendelkezem.

Minden vágyam az volt, hogy gyerekekkel foglalkozhassak, és külön öröm volt számomra, hogy egy ilyen remek csoportot kaptam. Ez a kis létszámú csoport nagyon sok szeretetet ad nekem. Igyekszem minden eddigi tudásommal a gyerekek javát szolgálni, megfelelni a mai kor elvárásainak.  Szeretném tovább képezni magam, és utat mutatni a rám bízott emberpalántáknak.

A bábok segítségével szeretném a képzeletvilágukat gazdagabbá tenni, és így a meséken keresztül fejleszteni beszédkészségüket, fantáziájukat és gondolkodásukat.

Célom az, hogy a munkám során szeretnék minél több szeretetet, gondoskodást adni a gyerekeknek, akiket a szüleik rám bíznak, és elnyerni a szülők bizalmát.

 

 

 

 

Hevnerné Hüse Johannának, „Hanna néninek” hívnak. Csecsemő- és gyermekápoló vagyok valamint Családi napközi vezetői végzettséggel is rendelkezem.

Nekem mindig is sokat jelentettek a gyerekek, nagyon szeretem őket. Számomra fontos a jókedv, vidámság, hogy a gyerekek jól érezzék magukat, megfelelő bizalmi kapcsolatban legyünk, mint a gyerekekkel, mint a szülőkkel.

Csoportomban igyekszem kialakítani a megfelelő légkört számukra, a családias kis létszámnak köszönhetően többet tudunk a kicsikkel foglalkozni, jobban lehet őket tanítani, figyelemképességük is nő. A cseperedő gyerekeknek játékos angol nyelvet is tanítok, mely segít kialakítani a későbbiekben a megfelelő nyelvérzéket. Sok mondókát, dalt tanítunk, szeretek énekelni, mesélni, elrepíteni őket a fantázia világába, melyet nagyon élveznek, a kommunikációs készségeket is javítjuk ezáltal. Szerintem minden gyermek egy csoda, mind különleges, mind gyönyörű, mind imádni való.